Recomandări Cazare România

Atunci cand vizitati Romania si atractiile sale magice, puteti alege una dintre locatiile de cazare incredibile pe care aceasta tara le ofera. Romania ofera unitati de cazare autentice si fascinante, de la conace vechi luxoase la case de tara linistite si traditionale, de la cabane montane inconjurate de salbaticie pana la vile pitoresti la malul marii. Calatorii pot gasi o mare varietate de unitati de cazare unice aici, incepand din inima oraselor aglomerate pana la cele mai izolate zone rurale. Am ales mai jos cateva dintre cele mai bune recomandari de cazare din Romania, considerand unicitatea, ineditul, comfortul si farmecul acestora, incluzand doar cele mai bine apreciate locatii, cu servicii si facilitati excelente. Astfel puteti alege o destinatie de vis unde cazarea va contribui la crearea unei experiente de neuitat!

bucuresti

60 camere și suite / Blvd. Regina Elisabeta 38

Farmecul vechiului București mai poate fi încă descoperit în unele colțuri ale orașului, unde călătorii se pot îndrăgosti de atmosfera Micului Paris. Încântătorul Hotel Cișmigiu este printre cele mai prestigioase stabilimente din oraș, găzduit de o clădire istorică ce datează din 1912, cu o arhitectură art nouveau splendidă. Situat la doar câteva sute de metri de Centrul Vechi și de parcul Cișmigiu, acest hotel uimitor este cu siguranță unul dintre cele mai populare din capitală. Puține unități de cazare se pot mândri cu păstrarea unei afaceri de succes de peste un secol. Camerele în stil contemporan extrem de elegante oferă confort și lux complet, satisfăcând exigențele oricărui oaspete. Hotelul oferă și un restaurant excepțional, precum și a unei berării cu preparate tradiționale românești și bere artizanală.

sighisoara

10 camere / Piața Hermann Oberth nr.4

Imaginați-vă senzația de a locui într-o casă Saxonă din 1676, chiar în inima cetății medievale Sighișoara. Provenind dintr-un timp demult apus, spiritul unui veac și atmosfera trecută a orașului poate fi încă regăsită la pensiunea Taschler Haus. Cu siguranță una dintre cele mai unice și autentice unități de cazare din Sighișoara, această pensiune oferă zece dintre cele mai incredibile camere pe care vi le puteți imagina, fiecare dintre ele spunând o poveste a timpurilor trecute, denumite după anumite bresle importante din orașul medieval. Camerele sunt decorate în stil tradițional, incluzând obiecte și opere de artă vechi și autentice. În toată clădirea există numeroase aspecte ce crează impresia unui muzeu, aceasta fiind un monument istoric ce în trecut a fost o brutărie.

Raven's Nest

judetul alba

11 camere in 3 case / Sub Piatră / Sălciua de Sus

Ascunse în inima sălbatică a Transilvaniei, câteva căsuțe de lemn pot fi descoperite izolate între dealurile și pădurile acestui ținut magic din munții Trascăului. Acaparând inimile a multor turiști, mai ales după popularizarea pe un cunoscut canal de Youtube internațional, Raven’s Nest oferă una dintre cele mai autentice experiențe de călătorie pe care cineva și-o poate imagina. În completa uniune cu mediul său natural, apare ca un sătuc izolat compus din câteva case tradițional din lemn ascunse în varful unei culmi. Oaspeții pot găsi aici o părticică din atmosfera rurală autentică a României, însă căsuțele sunt perfect echipate, fiind realizate din materiale naturale și incluzând și o bucătărie tradițională organică cu rețete vechi, un ciubăr imens încălzit cu una dintre cele mai splendide panorame din lume, cinema în aer liber, focuri de tabără și o mulțime de oportunități de drumeții și vizite. Raven’s Nest este baza perfectă pentru a explora acest ținut minunat al Apusenilor, incluzând cascade, canioane, peșteri și sate autentice!

Conacul Archia ****

judetul hunedoara

11 Camere + 1 Vila / Archia-Deva

Călătorii ce doresc să simtă ospitalitatea deosebita a gazdelor din Romania, pot alege cu siguranta Conacul Archia, unul dintre numele cu rezonanță din Transilvania. Situat în satul Archia, puțin la sud de orașul Deva, aceasta este o experiență de cazare completă. De-a lungul timpului, unitatea a devenit o marcă a luxului accesibil și o combinație perfectă între confort și aventură într-un cadru autentic. Conacul oferă 15 camere unice ce au fost echipate și proiectate pentru a reflecta anumite teme, precum și o vilă încântătoare lângă râu. Uimitoarele camere de la Archia au ca teme unice maci, copaci, rădăcini, vanatoarea, caii, tradițiile, lavanda și altele. Prestigiosul restaurant Carol oferta delicatese tradiționale și internaționale de clasă înaltă, într-o atmosfera intimă și șarmantă. Oaspeții de la Conacul Archia mai pot experimenta și activități cum ar fi călăritul, terenurile de tenis și o piscină fabuloasă.

judetul brasov

127 camere si apartamente / Poiana Brașov

Munții României oferă o multitudine de experiențe de neuitat, inclusiv unele opțiuni de cazare excepționale. Printre cele mai populare și renumite destinații ale Carpaților, stațiunea Poiana Brașov combina peisajele încântătoare ale Munților Bucegi cu accesul foarte ușor din Brașov. Călătorii ce iubesc sporturile de iarnă și aventurile montane pot găsi foarte multe activități aici, iar una dintre unitățile de cazare spectaculoase din Poiana Brașov este Grand Hotel Teleferic, ce oferă o experiența de ospitalitate superioară într-o atmosferă cu adevărat fascinantă. Camerele sale elegante și apartamentele deluxe oferă design superb cu mult lemn, facilități de cinci stele și panorame încântătoare ale cadrului natural din jur. Hotel mai oferă două restaurante de înaltă clasă și două baruri, piscină interioară, câteva saune, jacuzzi exterior, echipamente de schi și multe activități.

judetul buzau

10 camere si 1 vilă privată / Fundătura Cerbului – Teșila

În mijlocul sălbăticiei Carpaților există unele locuri cu adevărat impresionante, unde ospitalitatea întâlnește inovația, creând o experiență de călătorie unică în România. Un astfel de loc special este Atra Doftana, unul dintre cele mai sofisticate exemple de locuri de cazare unice în România. Este amplasat pe malul unui lac de munte creat de-a lungul unei văi secundare unde călătorii pot ajunge de pe drumul dintre București (115 km) și Brașov (80 km). Idilica vale a Doftanei este fundalul perfect pentru acest superb concept de cazare, totul gravitând în jurul naturii și revitalizării. Fiecare dintre camerele mari cu design discret beneficiază de o terasă cu panoramă asupra lacului și munților, oferind și ferestre mari, băi private, încălzire în pardoseală și multe alte facilități. Proprietatea mai deține un restaurant gourmet, unde vizitatorii pot încerca preparatele deosebite, precum și focuri de tabără, drumeții pe munți, cicloturism și alte activități outdoor.

judetul Prahova

3 apartamente, 5 camere duble, 16 bungalouri de lux / Satul Chițorani

Desemnat ca una dintre cele mai bune afaceri din industria ospitalității românești a ultimilor ani, resortul somptuos este așezat în mijlocul unei podgorii idilice, aproape de orașul Ploiești, cuprinzând o gamă incredibilă de servicii și experiențe. Creația de vis a familiei Timiș constă dintr-un conac vechi în stil neoromânesc, complet renovat și transformat într-un complex sofisticat. Acesta cuprinde cazare boemă în camere elegante dar primitoare și cu design unic, bucătărie de clasă internațională creată de un bucătar cunoscut, vinuri excelente produse chiar în zonă, un bar în stil englezesc superb, un centru spa și multe altele.

judetul buzau

12 Camere și Apartamente / Siriu

Călătorii ce doresc să lase lumea în urmă și să evadeze din civilizație, descoperind un loc ce pare aproape ireal, trebuie să ajungă măcar o dată la Hadar Chalet. Această cabană fermecătoare este ascunsă în mijlocul munților din centrul României, pe o vale izolată ce se desprinde din drumul ce leagă orașele Buzău și Brașov. La aproximativ 175 km nord de București, această locație intimă este înconjurată de munți și păduri adânci, fiind construită într-un stil tradițional într-o poiană încântătoare. Hadar Chalet oferă camere standard, premium și deluxe, apartamente și penthouse cu dotări excelente și imaginate pentru a oferi un lux confortabil. Există de asemenea și un restaurant tradițional, un hambar pentru evenimente, o piscină sezonieră, cameră cinema și alte activități antrenante. În plus, întregul complex este înconjurat de grădini luxuriante pentru o escapadă completă în inima naturii.

judetul iasi

18 Camere / Maxut / Deleni

Fabulosul conac și domeniu Polizu este amplasat în dealurile fermecătoare ale Moldovei, fiind înconjurat de păduri, câmpuri și podgorii, aproape de celebra regiune viticolă Murfatlar. Clădirea istorică cu arhitectură superbă a fost construită la sfârșitul secolului 19 și a fost complet renovată în 2011, fiind readusă la aspectul glorios de altădată. O reședință nobiliară în trecut, domeniul își primește oaspeții în camere standard și deluxe ce beneficiază de mobilier și și finisaje autentice excepționale. Bucătarul rezident crează delicii culinare în fiecare săptămână, restaurantul din cadrul conacului fiind deschis pentru evenimente private. Mai oferă și o salină artificială, în timp ce proprietatea poate organiza culinare și tururi culturale, în timp ce zona din jur este perfectă pentru plimbări în natură.

bucuresti

45 camere și apartamente / Intrarea Aurora 17C

Prezentându-se ca un „refugiu în inima orașului”, Hotelul Epoque din București a adunat premii și aprecier în ultimul deceniu. Încă din anul 2010, a devenit unul dintre simbolurile ospitalității capitalei, o destinație de cinci stele unde oaspeții se pot bucura de o combinație de eleganță, rafinament și liniște. Amplasat la doar câțiva pași de fermecătoarea grădină Cișmigiu, cu aleile sale umbroase, hotelul boutique oferă apartamente unice și splendide pentru fiecare preferință, fiecare având același design plin de gust și dotări excelente. Hotelul Epoque din București mai oferă un restaurant de înaltă clasă numit L’Atelier, precum și un bar & lounge, o zonă de spa și o piscină interioară, saune umede și uscate, tratamente și centru fitness. Vizitatorii ce doresc să exploreze atracțiile Bucureștiului se pot bucura astfel și de cele mai bune servicii de cazare pe care le oferă orașul.

judetul covasna

20 camere + 1 apartament cu 4 dormitoare/ Zăbala

Adevăratul spirit al vremurilor de altădată poate fi regăsit în inima Munților Carpați, acolo unde un vechi conac a fost transformat într-una dintre cele mai originale și fascinante unități de cazare din România. Călătorii ce doresc să experimenteze viața nobililor din trecut se pot caza la Zabola Estate, un complex impresionant ce a reușit să reînvie istoria și să o ofere tuturor. Cu o notă de lux și eleganță, domeniul este situat în satul Zăbala, înconjurat de munții din centrul țării. La doar 65 km de Brașov, domeniul acoperă o suprafață mare cu păduri și grădini fermecătoare, în timp ce clădirile istorice datează de multe secole. Zabola Estate oferă patru clădiri ce au avut în trecut diverse destinații, precum și o fostă cabană de vânătoare, însă cu siguranță adevărata atracție este dată de Castelul Contelui Mikes. Pe lângă camerele superbe cu un design romantic și sofisticat, domeniul mai oferă și experiențe culinare desăvârșite în fostele grajduri existând acum un restaurant. Alte servicii și dotări mai includ terase, iazuri, saună sau drumeții.

Delta Dunarii

178 camere, apartamente ;i bungalouri / Crișan / Judetul Tulcea

Pierdut în infinitatea fascinantă din Delta Dunării, există un resort de lux aproape complet înconjurat de regatul apelor, cu toate acestea oferind unele dintre cele mai memorabile experiențe din această rezervație a biosferei unică în lume. Micul sat tradițional Crișan este amplasat în inima acestui paradis natural, în timp ce Lebăda Luxury Resort & Spa este localizat pe o mică peninsulă dintre canalele Deltei. Călătorii pot găsi aici combinația perfectă între servicii de calitate superioară și opțiuni nenumărate de aventuri active. Resortul extraordinar oferă cazare uimitoare în camere, apartamente și bungalouri decorate și echipate perfect, precum și o căsuță în copac originală. Mai include și experiența spa Up the River cu o gamă diversă de proceduri și terapii oferite de specialiști calificați.

Judetul Mehedinti

14 camere (4 twin, 5 duble, 5 apartamente) / Ponoarele

La poalele de sud-vest ale Carpaților și oferind panorama idilică a platoului Mehedinți, această pensiune spectaculoasă deține unul dintre cele mai apreciate restaurante tradiționale românești din regiune, oferind preparate delicioase create din ingrediente locale proaspete. Unitatea de cazare fermecătoare oferă camere tradiționale cu design autentic și facilități perfecte. Fiecare cameră este decorată tematic reprezentând diferite regiuni istorice ale României, ceea ce crează o atmosferă uimitoare. Conacu’ Boierului combină luxul unei cazări de patru stele cu servicii de înaltă calitate cu plăcerea degustării unei bucătării tradiționale rafinate. Călătorii pot descoperi în apropiere câteva minuni naturale, inclusiv Podul lui Dumnezeu din Ponoare, aflat la doar câteva minute.

Judetul Valcea

18 Camere Unice (14 duble + 4 single) / Măldărești

Satele României ascund adesea adevărate comori istorice și de arhitectură. Unele dintre acestea au fost renovate și transformate cu gust în escapade ospitaliere pentru cei aflați în căutarea liniștii și confortului. În regiunea istorică Oltenia și aproape de micul oraș Horezu, există un conac vechi ce a devenit una dintre cele mai incredibile experiențe de cazare din România. Conacul lui Maldăr oferă camere tradiționale unice cu mobilier autentic din lemn și alte elemente vechi de sute de ani. Acestea creează o ambianță specială în care oaspeții sunt transportați înapoi în timp, fiind înconjurați de antichități și e grădina fermecătoare a domeniului. În curte, există și un foișor superb unde se pot servi mese tradiționale, precum și o piscină.

Judetul Arges

Corturi pentru 2-4 persoane / Piatra-Galeșu / Brăduleț

Să te trezești dimineața cu panorama de neuitat a dealurilor împădurite într-una dintre cele mai rurale zone ale României este cu siguranță o experiență magică. Termenul de glamping, deși un concept nou în România, devine foarte popular și apar în fiecare an tot mai multe locații. Sunrise Glamping Retreat este una dintre cele mai interesante opțiuni, unde oaspeții pot dormi în corturi sau mici structuri din lemn în mijlocul naturii sălbatice. Având tot confortul unei pensiuni obișnuite și oferind mic dejun, saună sau alte servicii, însă cu beneficiul apropierii de natura din jur, această destinație este cu adevărat excepțională. Oferind intimitate și deconectare, Sunrise Glamping Retreat este amplasat aproape de orașul Curtea de Argeș și de intrarea pe spectaculosul drum Transfăgărășan.

Judetul Mures

15 camere (std. duble, twin, single, deluxe duble) / Ogra

Există călători ce se mulțumesc cu doar un pat și un acoperiș deasupra capului, însă sunt alții ce cred că o cazare unică în România face parte din experiență. Printre cele mai incredibile locuri de cazare din Transilvania, în frunte clasamentului este un castel autentic, complet renovat și adus la exuberanța de altădată. Amplasat la doar 30 km de orașul Târgu Mureș, pe drumul spre Cluj Napoca, splendidul Castel Haller este cel mai bun exemplu de cazare impresionantă în România. Construit în secolul 17 și complet renovat în stilul clasic baroc, castelul primește acum oaspeții în camere superbe și apartament rafinate cu mobilier și decorațiuni fermecătoare. Locația mai dispune de un restaurant de înaltă clasă cu un meniu tradițional și internațional, precum și o ambianță stilată. Castelul Haller mai ascunde o pivniță de vinuri și un centru spa.

Judetul Hunedoara

1 căsuță + 1 casă în copac (până la 6 persoane) / Păulești / Bulzeștii de Sus

În inima sălbatică a României, călătorii se pot apropia de sentimentele primordiale într-o experiență de cazare unică. Fascinantele Carpathian Cottage și Tree Cottage sunt două locații superbe situate în Munții Apuseni, departe de civilizația modernă și lumea dezlănțuită. Înconjurate de peisajele copleșitoare din raiul rural al Transilvaniei, o veche căsuță tradițională din lemn și o uimitoare căsuță construită în copac reprezintă cea mai apropiată experiență de pătrunderea în lumea mistică a satului autentic românesc. Casa oferă facilități excelente și un design tradițional superb, în mare parte din lemn și elemente naturale. Oaspeții au parte de intimitate completă, cu doar câteva case izolate pe dealurile din jur. Există de asemenea destule poteci pentru drumeții fermecătoare ce duc spre locuri splendide din zonă.

Delta Dunarii

89 camere, apartamente și penthouse / Sfântu Gheorghe

Există unele locuri în România unde călătorii pot evada complet din ritmul alert al vieții moderne și se pot bucura de natura neatinsă. Situat în locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră, Green Village Resort oferă o combinație perfectă de aventuri în sălbăticie cu relaxarea completă, creând o atmosferă plăcută dar incitantă. Resortul excelent oferă o arhitectură tradițională din Delta Dunării, cu amenajări încântătoare bazate 100% pe materiale naturale, dar și o piscină, restaurant, centru de sănătate, precum și o varietate de activități de care oaspeții se pot bucura, inclusiv plimbări cu barca, cu caiacul sau cu bicicleta, înot, pescuit și altele. Camerele dețin facilități perfect, cu terase superbe ce oferă panorame de vis ale deltei și a vieții sălbatice de aici.

Judetul Caras-Severin

15 case pe piloni / Satul Berzasca nr. 458

Înconjurat de peisajul magic și sălbatic al Dunării ce trece printre munții dintre România și Serbia, acest complex superb include 15 cabane de lemn construite pe piloni deasupra apelor fluviului. Toate sunt unite printr-un ponton lung ce pleacă de pe mal, în timp ce fiecare căsuță este privată și se deschide spre panorama impresionantă a Dunării. Oaspeții se pot relaxa pe terasele private și pot admira vasele ce trec sau pot pescui. Fiecare unitate de cazare include un dormitor, sufragerie cu canapea, terase exterioare, baie privată și alte facilități. Complexul Egreta este amplasat într-o zonă fabuloasă cu numeroase atracții turistice, inclusiv Cazanele Dunării, Cheile Nerei, Cascada Bigăr și altele.

Judetul Mures

4 camere + 1 casă + 1 Hambar / Satul Criș

În dealurile din centrul Transilvaniei, chiar la sud de orașul medieval Sighișoara, există un conac vechi perfect renovat ce își așteaptă oaspeții, înconjurat de dealuri împădurite și văi idilice. Aducând un strop de lux într-o experiență altfel autentic rurală, Bethlen Estates este situat în cadrul natural superb al Transilvaniei. Amplasat chiar lângă comorile istorice ale satului, cu un vechi castel și o biserică fortificată, domeniul oferă cazare excelentă în Casa Îngrijitorului veche de 300 de ani, în Casa Depner și într-un hambar autentic perfect recondiționat. Unitățile uimitoare includ un design contemporan superb cu note tradiționale, sufragerii, bucătărie, sanarium, bibliotecă și altele. Unul dintre avantajele cazării la Bethlen Estates Transylvania este gama largă de activități incitante disponibile oaspeților, inclusiv călărie, drumeții, cicloturism, degustări de vinuri sau picnicuri în natură.

Judetul Ilfov

4 case unice cu un total de 16 camere / Snagov

Oaspeții sosesc la uimitoarea Vlahiia Garden pentru poveștile unice ale acestui loc, o experiență ce merge dincolo de obișnuit și poate atinge nuanțe spirituale. Locația excepțională provine din viziunea unui singur om ce s-a întors în România și a creat o mică lume originală. Include o colecție de case din lemn tradiționale aduse din îndepărtate regiune istorică Maramureș și amplasate în satul turistic Snagov, la doar o jumătate de oră nord de București. Fiecare casă are arhitectură și decorațiuni unice, fiind echipate cu toate facilitățile necesare turiștilor. Grădina splendidă include și un restaurant excelent, precum și un mic muzeu al satului, recreând o atmosferă ce poartă vizitatorii într-o călătorie prin spațiu și timp.

Judetul Sibiu

11 camere și apartamente / orașul Avrig

În micul oraș Avrig, foarte aproape de Sibiu, există un palat vechi ce acum este deschi atât vizitatorilor, cât și oaspeților ce doresc să experimenteze viața rafinată a nobilimii din trecut. Reședința de vară a baronului Samuel von Brukenthal a fost complet renovat și arhitectura sa barocă strălucește din nou, organizând atât evenimente private și vizite ale turiștilor. Palatul cuprinde și o duzină de camere și apartamente superbe cu design contemporan elegant ce conțin toate facilitățile necesare, fiecare având propriul farmec special. Locația mai oferă un restaurant cu bucătărie tradițională și internațională excelentă, grădini luxuriante extinse și altele.

Judetul Hunedoara

2 camere + 1 căsuță în copac – 8 persoane max. / Sat Peșteana / Densuș

Există multe locuri în care poți evada în Transilvania și printre cele mai interesante, călătorii pot alege o cabană din bușteni în mijlocul naturii, departe de civilizație. Există unele destinații unde simți adesea spiritul locului și căldura gazdelor. Transylvania Log Cabins este un proiect mic dar fascinant, ce cuprinde o cabană din lemn și o căsuță în copac, unde vizitatorii sunt înconjurați doar de cântecul păsărilor. Aflată în apropiere de munte atracții interesante și de munți, este amplasată la doar câțiva kilometri de orașul Hațeg în sud-vestul Transilvaniei. Cabana din bușteni are o arhitectură naturală tradițională, cu foarte multe elemente create din lemn. Oferind self check-in și o bucătărie utilată, oaspeții se pot bucura de intimitate și relaxare completă. Micuța casă din copac are un aspect fermecător și oferă o experiență incitantă, dar confortabilă.

Judetul Buzau

7 căsuțe / Satul Vadu Oii

În mijlocul unei păduri încântătoare la poalele munților Buzăului și pe malul unui mic pârâu, călătorii pot găsi o parte din România autentică. Această locație cuprinde căsuțe superbe create din materiale naturale reciclate, inclusiv lemn, fân, lut sau piatră. Totul din jurul acestor cuiburi primitoare a fost imaginat pentru a fi în perfectă armonie și a avea un impact minim asupra mediului înconjurător. Perfecte pentru călătorii ce caută evadarea și detașarea de civilizația modernă, Bear’s Cottages sunt mici adăposturi din lemn unde doi oaspeți pot evada și se pot bucura de atmosfera liniștită. Este de asemenea o locație perfectă pentru a explora culmile munților și alte atracții din jur, cu trasee uimitoare ce conduc spre comori naturale unice, cum ar fi zona focurilor vii, unde gazele naturale ajung la suprafață și se aprind de la soare.

Judetul Maramures

6 case unice cu 8 camere / Satul Breb

Creată ca o adevărată miniatură a satului tradițional maramureșean, această destinație de cazare autentică este opera unei doamne încântătoare din Anglia ce s-a îndrăgostit de această zonă a României și s-a mutat în satul Breb cu peste 10 ani în urmă. Pensiunea rurală a fost creată în jurul a câteva case tradiționale din lemn, unde călătorii se pot odihni și evada într-o lume a ospitalității perfecte. Fiecare dintre casele unice prezintă o arhitectură rustică și conțin mobilier autentic, însă au și toate facilitățile necesare pentru o experiență de neuitat. Locația mai oferă și o bucătărie perfect echipată, produse din ingrediente naturale, o grădină fermecătoare și numeroase opțiuni de activități.

Judetul Brasov

11 dormitoare en-suite / Satul Peștera

Există puține locuri mai bune pentru a atinge relaxarea și starea de bine totală decât în inima Carpaților, înconjurați de farmecul naturii în timpul participării la una dintre cele mai incredibile experiențe de wellness. Prezentându-se ca singurul centru de acest fel din țară, Akasha Wellness Retreat este cu siguranță o experiență unică și de neuitat. Este un program doar pentru adulți situat în satul Peștera înconjurat de munți sălbatici, ce oferă o combinație magică de relaxare spirituală, terapii de vindecare, conexiuni cu natura, dietă sănătoasă și mult mai mult. Oaspeții se pot bucura de pachete pregătite cu grijă, ce includ experiențe all-inclusive personalizate.

Orasul Brasov

Strada Temeliei nr. 3

Conceptul de glamping are mulți adepți și oamenii au îndrăgit imediat ideea unei legături mai strânse cu natura în timpul călătoriilor. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poate fi aplicat în inima unei așezări urbane. Orașul Brașov se află printre cele mai populare și interesante destinații din România, cu locația sa excepțional la poalele Carpaților, însă având și un patrimoniu cultural bogat. Chiar în mijlocul orașului, oaspeții pot găsi o grădină magică cu câteva corturi splendide unde pot petrece nopți de neuitat. Dragonfly Gardens este situat la câțiva kilometri de centrul vechi din Brașov, oferind o experiență unică în corturi de lux ce conțin paturi confortabile și lumini atmosferice, o bucătărie comună, o terasă exterioară cu facilități de grătar și altele.

Scroll to Top